Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد فیروزی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: دو سال اخیر که شیوع کرونا اتفاق افتاده است دانش‌آموزان برای خرید نوشت افزار استقبالی کمرنگی داشته‌اند اما، در ماه جاری روند افزایش فروش این اقلام در اراک به چشم می‌خورد.

وی اظهار داشت: پارسال با آموزش مجازی دانش آموزان، صنف لوازم‌التحریر با کسادی مواجه شد و ۱۵ واحد صنفی نوشت افزار در این شهرستان تعطیل و جواز کسب آنان باطل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه کتابفروشان و لوزم التحریر اراک گفت: این صنف با وجود پیگیری و نامه‌نگاری متعدد در شیوع کرونا هیچ حمایتی نشد و با حداقل درآمد فعالیت دارد.

فیروزی در ادامه افزود: توزیع کتاب‌های درسی به مدت ۴۰ سال توسط کتابفروشی و صنف لوازم التحریر انجام می‌شد که سال گذشته این فرصت از بین رفت و به خسارت شاغلان این بخش افزود.

وی اظهار داشت: با توزیع کتاب‌های درسی توسط اتحادیه کتابفروشان و لوازم التحریرها، پای خانواده و دانش‌آموزان به کتاب فروشی‌ها باز می‌شد و در کنار تهیه کتاب درسی، نوشت افزار و کتاب غیر درسی هم به فروش می‌رفت که با توزیع کتاب درسی در مدارس این فرصت از این اتحادیه گرفته شده است.

رئیس اتحادیه کتابفروشان و لوزم التحریر اراک گفت: نامه‌نگاری و پیگیری‌ متعددی برای بازگردادن فروش کتاب درسی به واحدهای صنفی انجام شد اما تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

۲۰۰ واحد صنفی در حوزه کتابفروشی و لوازم التحریر در اراک مجوز فعالیت دارند.

برچسب‌ها استان مرکزی نوشت افزار ایرانی اصناف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی نوشت افزار ایرانی اصناف استان مرکزی نوشت افزار ایرانی اصناف لوازم التحریر نوشت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۵۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟